Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad ängel

 

 

Han fångade

en ängel

drog den till mitt rum

Men en död ängel

sänder endast sorg

längs min ryggrad

 

Ängel ljuv

ängel snälla

lev igen

jag behöver dig

kanske behöver även Du mig

 

Du skrattar åt mina löjliga ord

ingen behöver dig!

ropar dina tankar åt mig

men jag hör dig inte

en Ängel ligger död

på mitt golv

 

Jag ska begrava henne

här utanför mitt fönster

och sedan önska och be

om att hon skall få sina vingar tilbaka igen

en ängel så ljuv hör inte hemma här

jag skall begrava henne just där

 

säger jag och pekar upp mot trädet

 

Där uppe skall hon vila

tills Gud förstår att hon

vill hem igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 149 gånger
Publicerad 2006-09-11 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*