Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastnaglad

 

 

Gränsbelagda gator

trottoarkanterna skiljer

inte längre oss

från de fast i sina metallklumpar

det finns ingen skillnad längre

för jag är också fast

men till skillnad från dem

som har utgångar på alla ställen

så kan jag inte bara gå ur

min egen

kropp




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-09-11 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*