Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första

 

 

Dina ögon

var de första jag såg riktigt djupt

in i

jag tog risken att drunkna där inuti

för dig

 

Dina läppar

var de första jag

Verkligen kysst

 

förenade i tiden

ögonblicket var vårt

 

Dina händer

armar

var de första

som jag låtit sluta sig

runt mig helt

för jag var beredd att fastna där

inuti ditt inre

att vara en del av dig

 

Allt kändes

som den första

tillsammans med dig

Nu

känns allt som den sista

när jag sitter här ensam

utan dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-09-11 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*