Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden viskade vinden

 

 

Alla ord

osagda

bland våra

stjärnor

 

De döda har ord de med

men de ord vilar stilla

mellan himmel

och himmel

dansande på jord

 

Mina drar sig ännu morgontrötta

inuti hjärnkontoret

 

Får väl rasta dem snart

 

Men inte alla

några förtjänar några års timeout

om himlen kalla hem mig innan

får väl även mina vila rofyllt vibrerande

i varje andetag du tar

 

Hör du vad jag säger?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-09-11 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*