Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du stjärnorna

 

 

Sträcker du dig

långt nog

kan du nästan

höra

stjärnorna viska

lovord om bättre tider

 

lita inte på dem

de faller så fort de brunnit färdigt

precis som vi

 

de vet inget mer

än vad de hoppas




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 156 gånger
Publicerad 2006-09-11 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*