Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjävförvållat av oss båda

 

 

Får skärsår i munnen

av allt hat jag vill säga

till dig

men du är inte här att lyssna

eller skrika på

så jag biter mig i tungan och

skriker dem

åt mig själv istället




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-09-11 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*