Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenet kan bedra

 

 

Min svartvita katt

liten och klen

en sprallig en

fångade en fågel idag

oskyldig och liten var den

brun och svartfläckig

i ett hugg försvann dess vingar

då gav hon upp ett sista kvitter

och dog

Ska vi följa dess exempel

vinglösa änglar som vi är

 

Även de oskyldiga

kan vara mördare




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-09-11 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*