Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blonda lockar

 

 

Mitt hår är långt

blont

lockar bebor det ibland

mina egna

inget klistrande är lönt

att slösa

på en eldad skönhetsfri ängel

som jag

 

Tänk dig mig

när jag var barn

liten söt och älskad

var jag

så är det inte längre

 

nu önskar jag endast

att spegelns glas skall spräckas

som jag ser att det vill

skjuta pilskärvor

och låta mig dö

bli till den söta lilla flickan

som för längesedan är död




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-09-11 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*