Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klipp mina allt

 

 

Klipp mina naglar

jag kan riva ränder med dessa inatt

Klipp mitt hår

jag kan strypa mig själv med det

i duschen

Knyt mina händer

vi majbålen

 

börja om det då om det är över

gör ett nytt och bind fast mig

vid pålen

 

Klipp mina halssträngar

så jag inte kan prata

och be om död någotmer

 

Klipp min navelsträng

och låt mig sväva mellan liv och död

men det gör jag ju redan

 

Klipp min livslina

så jag blir tvungen att ta livet av mig

velen som jag är

vet jag inte hur länge

mina hjärtan

bär




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 176 gånger
Publicerad 2006-09-11 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*