Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam med mörkret

 

 

Längs mörka tunnlar

staplar jag ostadig steg

ju djupare in jag vandra

med min ensamma själ

ju mindre ser jag ljusen

som blinkar svagt där fram

 

så jag springer

springer, springer

för att möta

tåget

 

men det svänger

någonstans där

långt fram

 

förtvivlad ropar jag åt det

att komma tillbaka

 

snälla

snyftar jag mig hes

 

men ljusen försvinner

lämnar mig

i becksvart mörker

någon andas vid mina sida

vänder mitt ansikte mot dess anda

men det är bort igen

hopkrupen väntar jag tryckt

mot tunnelns fuktiga väggar

ensam med mörkret

 

min själ har lämnat mig

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-09-11 14:26



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Det känns så starkt när du skriver och jag menar flera av dina dikter... som om ... hör av dig om du vill. Förresten, den är skriven så väl.
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*