Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förådd av spegelbilderna i vattet vilar stenen

 

 

Rosor hänger döda

svartröda

på en vägg

vit och kal

 

ljusets stearin

övertar och dränker

sin egen mästare

ljuset släcker sin låga

låter sig upptas

av sin andra hälft

det är ju trots allt

hans eget barn som dränker honom

 

Förådd av sin egen

spegelbild i vattnet

vilar stenen

ljudlös under ytan

 

Även en spegelbild

 

kan föråda




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 147 gånger
Publicerad 2006-09-11 14:38



Bookmark and Share


  TedEdFred
:) vet inte vad jag ska skriva .. gillar den jättemycket
"det är ju trots allt
hans eget barn som dränker honom" älska!!! :)
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*