Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
början på en låt?


på din strand

efter att båten kapsejsat
när rodret slogs ur min hand
stormen slet seglen i revor
blixt slog min farkost i brand

flöt jag på drivande spillror
siktade ingenstans land
men sedan när stormen bedarrat
flöt jag iland på din strand




Fri vers av Anders P VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-09-11 14:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Absolut en början på en låt... nu fattas bara resten!
2006-09-12

  Annmargreta
There is always sun
after a heavy storm.
(Tack för din kommentar-från barnen kommer sanningen!!!)
2006-09-11

  _Chyna_
Mycket vacker och måleriskt.
Efter stormen kommer alltid sol,
och nya outforskade vidder.
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP