Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en dröm vi alla drömde

 

 

Det är en dröm

vet du

Det är en saga

där inga hjältar existerar

de staplar kartonger i den lokala affären

visste du det

de har lämnat oss

ensamma kvar

 

Det var en dröm

kan du tänka dig

du sov aldrig på lyckans arm

den vilsna själen kom aldrig fram

att stå bedjande vid himlens

knarrande dörrkarm

 

Allt

bra

var en dröm

 

Det är därför jag önskar

slutas i drömmens famn

sova bort mitt liv

och aldrig mer behöva oroa mig

för att inte tiden skall räcka till

 

Aldrig igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-09-11 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*