Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflutna

 

 

I tystnad

rundar jag

husets knutar

ser detaljer som vittnar

vittran om det

söndriga

förflutna




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 151 gånger
Publicerad 2006-09-11 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*