Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem

 

 

Vill hem

varten det

nu må vara

 

Kartan fladdrar sin väg

med vinden

ser på pinnen

vilken jag håller glödande

i min hand

sakta och alltför

fort

försvinner det vita

 

glöden sluger dess liv

ser på röken och

önskar att den kunde

ta mig hem

 

varten det

nu må vara




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-09-11 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*