Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar inte tillåta mig

 

 

Blickar

påhittad kärlek

undrar jag

när du ser på mig

du pratar i koder

trots att du säger

allt rakt ut

 

men jag vågar inte

tillåta mig

att lita

på dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-09-11 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*