Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalnande eld

 

 

Du ger mig

ännu en känsla

av kärlek

älskar jag dig ännu

du ville inte ens lyssna

när jag var säker

nu verkar du tveka över ditt beslut

men frågan är

 

har mina känslor

svalnat ut




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-09-11 19:14



Bookmark and Share


  Rosen VIP
den var fin, stark kärlek med en stänk av vemod och om vad som kunde ha blivit..
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*