Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om ett förhållande en av mina kompisar haft


Mellan dina skepnader skrattar jag lögnaktigt

 

 

Först sa du att jag var söt

sedan skrek du hora

att jag var värdelös!

 

kärleken i dig

den du förr kände för mig

och jag för dig

har sedan länge tynat bort

men jag älskade dig

trots att ögonblicket

innan allt som var bra i dig försvann

var kort

 

ville bara att du skulle veta

att jag klarar mig utan dig!

när du försvann

stannade jag kvar

jag var stark

nu i efterhand

viskar själen åt mig i mörkret

att det var jag som

vann




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 184 gånger
Publicerad 2006-09-11 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*