Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undergången lockar er

 

 

Vattnet

där jag sjunker

blandas med lera och blod

ser i panik på er

där ni alla sitter med

fårtöljer och stolar

uppfällda och utställda

ut över vattenbrynet

 

pappa du pratar lastbilar med

min halvbror

ni kastar popcorn

alla beredda på showen

historien om min undergång

lockar er

 

Alla tysta, kom igen se!  hon

ett skratt bryter ut innan uttalaren forstätter

full av skratt igen

hon kämpar faktiskt

 

 

Det här kan ju bli hur intressant som helt

ropar min syster i mun på alla

 

Munnen är under vattenytan nu

med uppspärrade ögon

ser jag era överlyckliga ansikten

en sista gång

innan jag går under




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 167 gånger
Publicerad 2006-09-11 19:55



Bookmark and Share


  W.Riter
Du e så duktig...Men den är grym, mycket grym.
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*