Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlglans i duschen

 

 

Strömmen hade gått

den där kvällen

så jag fick dansa

snabba vändor i duschen

 

Med stearinljusen

placerade på handfatet

kändes det som att dansa sig ren

under dova strålkastare

där i ljusets gulblå glöd

som om någon såg på mig

bevakade varenda rörelse

men jag blev inte rädd

tvärt om

 

min blottade kropp

badade i blinkande vattenpärlor

glittrande likt diamanter

sträckte de ut sig

lekte brottandes

och gick in i varandra

 

då kom ljuset tillbaka

och magin var borta

nu återstod det bara för mig

att torka




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-09-11 21:03



Bookmark and Share


  W.Riter
"Poff" Så dog magin...
Enormt bildligt berättad...såg glittret i dropparna från stearinljusen...
2006-09-11

  rastagirl
Jag vet inte vad man ska säga, grattis! du har en bra dikt!
Och du gjorde mig glad!
Tack för en mysig lässtund!
( bara så du vet finns det två ord som kräver ett mellanslag)
2006-09-11

    Camillaa
mycket mycket vacker
så målande!! :)
/ C *
2006-09-11

  KonstigaKatter
Vilken "glittrande" dikt! tycker mycket om den!
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*