Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.:.Rökborg.:.



I cigarettens glöd finns en eldstad
en brinnande dröm
för varje bloss hålls drömmen vid liv
i röken föds en Gudinna
hon bygger mig en rökborg
hon låter mig titta in
där inne finns en vän
där inne finns våra barn
där inne finns vår lycka
glöden falnar
röken upphör





Fri vers av darque
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-09-11 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darque
darque