Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig börda

 

 

Aktar mig slarvigt försiktigt

genom den smala korridoren

glaset jag bär på

är överfyllt

till bristningsgränsen

vattnet där i är grumligt

och skollande hett,

det Är farligt

 

En svartgrön droppe

vilken kan bränna mitt inre

i flagor

är nära att gå över

 

men jag klarar mig för

 

Den här gången




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-09-11 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*