Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dingla i snaran

 

 

Äckel

dingla förädiskt

i snaran!

uttryckslösa huvuden

vilka förr gormat

förbannelser

över oss få

som lever

men vill dö ändå

 

I sotvitt plågsamt

pladder pladdrande

ser vi andra oförtjänta dö

 

önskar att mitt huvuds form

ska vila livlöst

i deras fördömda ställe

 

de förtjänade det inte

 

det gör jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-09-11 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*