Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombyggnad

 

 

Gubbar! det här funkar inte

vi får gå tillbaka till ritbordet

de gillar henne inte!

 

Ropar de stackars byggarna

 

men men iallafall nu ska jag byggas om

vi ses!

 

Om det ändå varit så lätt

att förändras..




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-09-11 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*