Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mekaniska leenden

 

 

Annonsera på gula sidorna,

det bättre valet!

 

ler hon mekaniskt

 

peruken åker av

sminket rinner av

hennes ansikte

det fejkade leende

strilar ner i handfatet

och försvinner

 

kvar står hon

alldaglig, vardaglig

men hon ler stilla

verkligt

 

för det är ju hon




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-09-11 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*