Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I biktstolen griper jag ord

 

 

Fader, jag måste bikta mig

ty jag har syndat

skrivit ord farliga som giftet

Romeo och Julia tog

och du såg hur det gick

de tog log och sedan dog

inte vill jag påverka människor så

men jag skriver på ändå

 

Fader jag har syndat

kärlekens ord har utbringats i en skål

mot en motsträvig

han gav mig ingen reaktion

 

Fader gör det nåt om jag går hem nu

skriver mina tankar

låta dem flöda över tangenterna

och sedan sover i några år

tror jag vill bli som Törnrosa

hon slapp känna smärtan

som livet gav

 

Fader, ses vi på söndag då

middag klockan sju?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 174 gånger
Publicerad 2006-09-11 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*