Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med regnbågen i din hand

 

 

Dunmolnets regndroppar

placerar sina nakna kroppar

i dina händer

du ser dig runt

undrar vad du skall ta dig till

 

då samlar de sig i en pöl

mitt i din handflata

du ser ner i den

outgrundliga sjön

den verkar nå längre

än till din hand

 

du doppar fingertopparna där i

känner mjukheten

kärlek sprider sig i dina irisblå ögon

en regnbåge skjuter sig ut

och jag står bredvid dig

och ler

 

Du Är slutet av min regnbågen

Guldet, solen i mitt liv

Jag älskar dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-09-11 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*