Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten andas vi

 

 

I natten där vi ligger

i bädden av glittrande grästrån

andas vi rök och förgiftar stjärnorna

med vår kärlek

 

de blir helt till sig

av vår två-sam-het

och faller

för att komma närmre




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-09-11 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*