Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppe vid solen till höger

 

 

På tronen uppsatt vid solen

sitter de blinddövförlamade

småttingarna

och kastar svärd

på oss

 

vi tar en skråma

sen börjar vi gråta

skråman tog på hjärtat

det blöder förådande droppar

över ängelns vita dress

vi ser upp

och ber om ursäkt

sedan fortsätter vi vandra

 

skadade genom livet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-09-11 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*