Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror Du på livet

 

 

Tror du

på lyckliga slut

Tror du på livet

efter kärleken

på att lyckan ibland

visar sitt utlånade ansikte

för längre än

två sekunder

 

Tror du helhjärtat på det?

då gratulerar jag

för det Kan Inte jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-09-11 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*