Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På diskotek

 

 

Lasern målar musikens

basöverröstande toner

över min lättklädda kropp

pelare med speglar

visar fler av oss

än vad vi är

killarna stirrar

som om vi var där för deras nöje

 

men jag kan lova

att det är the other way around*blink*




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-09-12 01:32



Bookmark and Share


  W.Riter
*skrattar* Kan inte göra annat...
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*