Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam hemma

 

 

Tunghäftan slår

fenomenala lyror idag

aldrig förr har jag

varit så tyst

som när jag gråter

ensam hemma

 

Mellan väggarna vandrar

ord från förr

minns hur det

så många gånger

bankats vilda melodier över 

denna söndriga dörr

 

Blek leker jag med vinden

den blåser nu

den har inte lämnat mig

än

 

orkeslös alldeles tom

sitter jag här

ensam hemma

ingen hör på min

stumma röst

eller kommenterar mina blicka

dömmer mina kläder

vissa dagar

kan det var skönt

att vara

ensam hemma

 

Idag är inte en

av de dagarna




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-09-12 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*