Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa varför kämpar du inte som mor

 

 

Mamma, vems armar

håller mig hårdast

dina eller

fars

 

med snedlagt huvud

kontrar hon

Det borde du veta

svaret på

 

Lilla docka Marie

har du någonsin känt

en gunga svingas så högt

att tåspetsarna snuddar vid himlens djupa blå

Lilla du är du min vän?

 

Pappa, du din otacksamma lögnare

varför låter du mig vara

fast i min grova borg!

varför hämtar du inte dina egna

fega händer ur skiten

och bankar borgens väggar

skakande för att få hålla om mig

 

Far varför vinner alltid ditt svaga inre

när det gäller mig

om det varit min syster eller bror

din fru eller din egen mor

så hade du hoppat längdhopp genom glöden

för att nå deras utsträckta händer

 

varför är du endast feg

när det gäller

Mig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-09-12 13:15



Bookmark and Share


  MuninWolflady
Oj, kan inte göra annat än att hålla med föregående talare!!!! WOW!
2006-09-12

    Mr.painter
Nu jävlar blev det bra.
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*