Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många år har gått sedan..

 

 

Det är många år sedan nu

då du drog dig loss

från vårt bedjande grepp

och skapade en helt ny värld

för dig själv

och dina nya kära

 

Det är många år sedan nu

men att tappa dig gör ännu så ont

du ser mig inte längre

där jag står förtvivlat bankande

bakom plexiglasets hårdt stumlagda yta

så nära men så långt ifrån ditt hjärta

trots att jag växt från mina få 7 år

kan jag inte sluta tänka

Jag tappade dig

för så längesedan

 

men så viskar en röst

sanningsbrutalt

i mina öron

Man kan inte tappa något man aldrig haft




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 166 gånger
Publicerad 2006-09-12 13:29



Bookmark and Share


    Mr.painter
slutet va det bästa ja citerar
Man kan inte tappa något man aldrig haft


så sant så
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*