Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom gallret

 

 

Känner mörkret

mot ögonen

gallret är kallt

trots eldarna

som brinner runt mig

 

Ingen står där

utanför

de är trötta på skriken

som ljuder genom munnarna

där inne

 

Själv är jag van

det är ju mina munnar

som skriker hjärtskärande

genom fängelsets ryggrader

 

döda luffare sänder

helvetiska kårar

över era sinnen

 

Jag är endast en

av dem




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-09-12 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*