Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre stackare

 

 

Långt upp över våra huvuden

vandrar de svunna tiderna

över blomsterängar

 

tre ihopsydda stackare är vi

Jag

ett ärrat skal

vandrandes längs skärvbeströdda vägar

 

 

min själ

en ljuvlighet gömd inuti mörkret

vilket bebor oss alla

min skugga

den alla trampar på

jag kan känna era fötter klampa

över min kropp

 

Jag Är Alla tre

en blandras

mellan livet och döden

 

Oförmögen att tappa den del av mig

som sakta tar mitt liv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-09-12 14:27



Bookmark and Share


  Rosen VIP
jag är alla tre
en blandras
mellan livet och döden , otroligt djupt och bra skrivet
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*