Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa att jag var stark, men du säger ju så mycket

 

 

Du sa att jag var stark

att jag hade klarat mig genom de senaste fem åren

och att det Gjorde mig stark

 

Nu ser jag besvikelsen i din blick

det var den som gjorde

att jag vände mig om

och gick

 

Du sa att det skulle bli bättre

 

det var fem år sedan nu

 

Du sa att jag var stark

men jag trodde dig aldrig

 

Så varför är jag så besviken




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-09-12 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*