Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min hjälte

 

 

Pappa Du var min hjälte

den jag såg upp till

högre än världen

högre än himlens utsräckta höjd

åt dig var mitt hjärta troget böjt

 

Vid dina ben hänge jag

så länge jag kunde

 

men jag blev större

då förstod jag

att allt inte var som jag

trott

 

Du var inte hjälten

bara ännu en pappa

som inte

brydde sig ett dugg

 

Mamma då förstod jag

att Du var den tysta hjälten

den som hjälpt mig genom varje dag

 

Mamma, förlåt för att jag inte sett

det tidigare




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-09-12 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*