Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas på att det omöjliga ska stanna omöjligt

 

 

Drömmen visar

en förfluten framtid

 

inget är egentligen omöjligt

vi bara hoppas det

i rädsla så vi

inte behöver

smärta, blöda

gå halvdöda genom elden

för att nå målet

 

Livet är en brant ranglig ostadig  jäkla väg

genom helvetet till himlen

 

så är det bara




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-09-12 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*