Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förbjudna kärleken

Det är ingen kärlek
jag säger ju att det inte är någon kärlek
men nu har jag väl bekräftat det på något vis med rubriken
som jag skrev hastigt och lustigt utan eftertanke o då blir det så
Någon slags kärlek är det väl då
Men det går liksom inte
För det HAR varit du o jag
men NU är det han och jag
Och du är ett svin, det vet alla
men varför vill jag bara gå över gatan till dej då, och gå in och säga:
lägg dej ner så skall vi se vad jag kan göra med dej

aaaaaah det gör mej galen
det här




Fri vers av Nattfjäril
Läst 654 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-15 22:07



Bookmark and Share


    EHuuva
känner mig igen i din text måste jag säga
2004-12-31

  SMÅLAND
En dikt med variernade spårk. Helt okej/bra dikt!
2004-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril