Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vilar jag odömd för världen

 

 

Hör bakom mina ögon

inuti mig

kan jag

äntligen

vara

mig själv

 

Där vilar jag odömd

utom räckhåll för världens

dömande ögon




Bunden vers (Haiku) av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-09-12 15:51



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Underbar dikt... Perfekt ordval.
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*