Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du varulv som ylar i mig


Du ser på mig med nya ögon
Ögon som glänser i mörkret

Du lyfter ditt håriga ansikte
Mot den brinnande magiska månen

Du är min själ i en annan skepnad
Du varulv som ylar i mig




Fri vers av Islandir
Läst 749 gånger
Publicerad 2006-09-12 19:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja inom oss alla frustar en häringa varulv..mer eller mindre hårig...snyggfångad dikt!
2006-09-12

    ej medlem längre
Jag alltid varit rädd för varulvar, så denna dikt tilltalar mig. Jag tycker den är bra!
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir