Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är jag på det där humöret...igen


Jag borde låsas in

Någon borde verkligen se i mina ögon att det är dags

Oj, jävlar det kanske redan är försent

Den där glimten har tänts
du vet den där \"Nu vill jag hitta på jävulskap\"-glimten


Det är nu jag får lust att yla mot månen
och vråla fula ord från Västerbron
och kasta stenar på den där kaxiga karlns vråldyra bil
och palla äpplen ur grannens plommonträd
och simma naken i månljuset
och slänga en kinapuff i den där rasistkärringens brevinkast
och provsmaka allt godis i affären och spotta ut de jag inte tyckte om
och busringa till min chef
och sjunga en falsk kärleksballad utanför A:s fönster så att hela familjen vaknar
och...
och...

VEM F**N HAR STÄLLT MIN MARIT BERGMAN SKIVA PÅ \"C\"!?




Övriga genrer av Mareld
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-09-12 21:42



Bookmark and Share


    Mirs
Haha, du är så rolig..kan verkligen se dig framför mig när du kastar in den där kinapuffen oxå!!
2006-09-13

  TiVa
Helt underbar! Vad GLAD jag blev av att läsa denna!!! *skratta gott* Tack! Var på det humöret fler gånger!
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld