Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farväl...

 

 

viska i mitt öra
de ord som jag vill höra

men våga inte ljuga
bara sanningen kan duga

smek min nakna hud
krossa alla pryda förbud

älska mig för den jag är
det är faktiskt så jag håller dig kär

viska till min själ
lova att vi är tillsammans
aldrig tar vi....




Fri vers av Xena
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-09-12 21:56



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Du gör mig stum här, perfekt layout, och sen att slutets sista ord är rubriken, GENIALT! =)
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Xena