Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

 

 

Andas

andas snälla du

andas andetagen

från förr

de som alltid var så fulla av liv

 

ensam vandrar jag

spänd nerför gatan

månen är full inatt

och andetagen verkar inte

nå enda in

 

Med min ödsliga själ

andas jag andetag

viskande av sorg

 

Andas, snälla du

viskar hon

livet vandrar vid din sida

 

men andetagen dryper

endast utav sorg

 

ensam vandrar jag

död i eran fejkade

levnads shargong




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-09-12 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*