Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besöken du ger mig

 

 

Har du endast

kommit hit

för att spela Gud!

 

Vill jag skrika

åt ditt övernöjda ansikte

 

Allt jag kände för dig

har förändrats

upplösts i den elakhet

du visar gentemot mig

ändrat form

och blivit något

helt annorlunda

Men hoppet ger sig inte

 

för varje gång

du kommer hit

inbillar mig att Den här gången

har du kommit för Min skull

 

Men under ytan av allt

detta seglivade hopp som övertäcker

min mun och klibbar ihop mina

hjärnceller

vilket hindrar mig från att

tänka klart

 

så Vet jag att du endast kommit

för att visa

att Du

är bättre än jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-09-13 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*