Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så jävla taskigt

trots att jag levat så

in i helvete länge



är det fan
att
ingen lärt mig hur det faktiskt ska gå till




Fri vers av annikan
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-09-13 00:47



Bookmark and Share


  Christian_H
Känner och har känt så ofta.
Men ändå tror man att det är endast jag som har den känslan i sig.
Bra.
2006-10-02

    Göte Holmlund
sant skolväsendet har förlorat sin roll...det är bara blaha med introduktionen till livet
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

annikan