Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblicks spegel

 

 

Stilla liv

strillar under

frostig yta

vattnet lever stilla

 

ur livet föddes en dröm

om stillhetens ljuva beklagelse

 

vintern är över

domnaden går bort

nu återstår det för mig

att inte falla i famnen

på en sten

 

en sten likt ditt stenansikte

du beslöjar inga hemligheter

Tysta vilar vi under stjärnorna

du avslöjar ingenting

utan solar dig i ljuset

från en fallande stjärna

jag ser på dig

ditt stenansikte ler

och jag önskar nästa

tillbaka min sten

 

för att se dig le

som om du verkligen levde

som mig

får mig enbart att

älska dig mer

 

Du blir min midnattsprövning

ett hinder mina tankar inte

kan bryta ned

 

Vi ser på

när månen går ner

hur solen dricker månens ljus

 

jag blickar bort mot dig

och leendet är borta

sekunderna du beslöjade

ditt inre

var underbara

trots att de var korta




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-09-13 01:34



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Jag förstår precis hur du känner dig..och lider med dig i septembernatten...så där ska man inte behöva ha det
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*