Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold bakom charader

 

 

Varför måste vi dölja

oss själva bakom

alla dessa

charader

och stenfasader

 

Att öppna upp sig

är på gott och ont

men försvaret som ligger över

är ändå alltför tunt

att rädda hjärtan från att krossas




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 155 gånger
Publicerad 2006-09-13 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*