Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid likgiltigheten och hålet ner till helvetet

 

 

Genom röken

som pyser

ur hålet

ledande ner till helvetets

grymhet

frågar jag dig

om du skulle stoppa mig

om jag sa att jag ville hoppa

du såg likgiltigt på mig

dina ögon utstrålade uttråknad

 

jag såg tillbaka på dig

tvärs över hålet

 

Jag VILL hoppas i!

ropade jag över det pysande

röken skingrade sig

bara lite

nog för att jag skulle se din mun

kupas rund

du började vissla

jag såg på dig

osäker på om du hört mig eller ej

 

Jag vill DÖ!

ropade jag åt dig igen

du rörde inte en fena

utan fortsatte att vissla

 på någon irriterande reklamlåt

 

Hör du mig!?

Jag vill hoppa och dö!

 

Försökte jag igen

 

Då höjde du äntligen blicken

mot mig och svarade

likgiltigt

Ja jag hörde

Dina ögon sa mig inte ett ord

 

Jag ställde mig på kanten till hålet

gungade till lite

och såg på dig

Det var Du som inte förtjänade mig

tänkte jag dystert

och sedan...

 

hoppade jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-09-13 02:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm, varför är man så självdestruktiv? Någon annan förtjänar en inte, ändå straffar man sig själv... Du beskriver det bra här, mycket bra.
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*